Spotlight

Make-up days schedule

Staff report

Hang on for a minute...we're trying to find some more stories you might like.


Email This Story






On the night of Monday, February 10, the M.S.D. of Wayne Township Board of Education passed a resolution for make-up days. One of the snow days will be made up by adding one additional hour of instruction time to the regularly scheduled school days on March 4, 6, 11, 13, 18 and 20.

In other words, the school day for Ben Davis High School students will be extended one hour every Tuesday and Thursday in March until spring break, which begins Monday, March 24. The 10-period schedule does not include an “11th hour,” meaning after school activities will begin after the 3:20 dismissal bell.

The approved schedule is as follows:

Period 1: 7:20-8:19 (59 minutes)

Period 2: 8:25-9:25 (60 minutes, announcements)

Period 3: 9:31-10:30 (59 minutes)

Period 4: 10:36-11:02 (26 minutes, lunch period)

Period 5: 11:08-11:34 (26 minutes, lunch period)

Period 6: 11:40-12:06 (26 minutes, lunch period)

Period 7: 12:12-12:38 (26 minutes, lunch period)

Period 8: 12:44-1:10 (26 minutes, lunch period)

Period 9: 1:16-2:15 (59 minutes)

Period 10: 2:21-3:20 (59 minutes)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

The Ben Davis Spotlight intends for this area to be used to foster healthy, thought-provoking discussion. Comments are expected to adhere to our standards and to be respectful and constructive. As such, we do not permit the use of profanity, personal attacks, or the use of language that might be interpreted as libelous. Comments are reviewed and must be approved by a moderator to ensure that they meet these standards. The Ben Davis Spotlight does not allow anonymous comments and requires a valid email address. The email address will not be displayed.

If you want a picture to show with your comment, go get a gravatar.




The official student news site of Ben Davis High School
Make-up days schedule